+90 (342) 323 70 75 info@buharaturizm.com.tr

KURBAN BAYRAMI ÖZEL KUZEY EGE & GÜNEY EGE TURU

SATIŞ DEVAM EDİYOR
Kişi Başı 16500TL

KURBAN BAYRAMI ÖZEL KUZEY EGE & GÜNEY EGE TURU

2024-06-15 - 2024-06-22


MUHTEŞEM EGE RÜYASI

KUZEY EGE–GÜNEY EGE–ÇANAKKALE–SALDA GÖLÜ

TUR                           : KUZEY GE &GÜNEY EGE TURU.

TUR TARİHİ              : 15.06.2024 ÇIKIŞ

TUR HAREKET YERİ : GAZİANTEP BUHARA TURİZM ÖNÜ.

HAREKET SAATİ       : 17:00

KONAKLAMA            : YARIM PANSİYON

GECELEME                :  5 GECE KONAKLAMA

GEZİLECEK YERLER  :  CUMALİKIZIK - BURSA - BANDIRMA - ÇANAKKALE - ASSOS - BEHRAMKALE - CUNDA ADASI - ŞEYTAN SOFRASI - İZMİR - ÇEŞME - ALAÇATI - EFES - SELÇUK - ŞİRİNCE - MERYEM ANA - KUŞADASI - PAMUKKALE - SALDAGÖLÜ. 


GAZİANTEP ÇIKIŞLI

MUHTEŞEM EGE RÜYASI

KUZEY EGE–GÜNEY EGE–ÇANAKKALE–SALDA GÖLÜ

      # Cumalikızık – Bursa – Çanakkale – Assos – Behramkale – Ayvalık – Cunda Adası – Şeytan Sofrası – İzmir – Çeşme – Efes Alaçatı – Şirince – Selçuk – Efes Antik Kenti – Meryem Ana – Kuşadası – Aydın - Pamukkale – Salda Gölü #

TUR PROGRAMI

1.GÜN: CUMARTESİ GÜNÜ AKŞAM SAAT:17:00’DA ACENTAMIZ ÖNÜNDE BULUŞMA VE GECE YOLCULUĞU İLE BURSA’YA HAREKET.

 

2.GÜN: PAZAR GÜNÜ SABAH ERKEN SAATLERDE BURSAYA VARIŞ. EXTRA ALACAĞIMIZ SABAH KAHVALTISI SONRASI CUMALIKIZIK KÖYÜ TURUMUZUN İLK DURAĞI. OSMANLILARIN BURSA’DA İLK YERLEŞTİKLERİ BÖLGELERDEN BİRİ OLAN CUMALIKIZIK, ŞU ANDA KULLANILAN 180, KORUMA VE RESTORASYON ÇALIŞMALARININ YAPILDIĞI 270 EV İLE OSMANLI DÖNEMİ KONUT DOKUSUNU GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. KÖY GEZİNTİMİZ SONRASI BURSA ŞEHİR TURUNA BAŞLIYORUZ. OSMANLI DEVLETİNE BAŞKENTLİK YAPAN BU TARİHİ ŞEHİRDE İLK DURAĞIMIZ TOPHANE OLARAK BİLİNEN VE BURSA’NIN EN GÜZEL SEYİR NOKTALARINDAN BİRİSİ OLAN BU YERDE, OSMANLI İMPARATORLUĞU’NUN KURUCUSU OSMAN GAZİ VE OĞLU ORHAN GAZİ TÜRBELERİ İLE SAAT KULESİ, SARAY VE KALE’DE GÖRÜLEREK RİVAYETE GÖRE YAPIMINDA KARAGÖZ İLE HACİVATIN’DA ÇALIŞTIĞI ÜNLÜ BURSA ULUCAMİ’Yİ VE HEMEN YANIBAŞINDAKİ İPEKÇİLERİ İLE ÜNLÜ KOZA HAN’I ZİYARET EDİYORUZ. ULU CAMİ ZİYARETİMİZ SONRASI EMİR SULTAN TÜRBESİ VE CAMİSİ ZİYARETİ SONRASINDA  BURSA’NIN EN GÜZEL TARİHİ YAPILARINDAN MUHTEŞEM YEŞİL ÇİNİLERLE SÜSLÜ YEŞİL TÜRBE VE YEŞİL CAMİİ GÖRDÜKTEN SONRA OTELİMİZE HAREKET EDİYORUZ. KONAKLAMA VE AKŞAM YEMEĞİ OTELİMİZDE.

 

3.GÜN: PAZARTESİ GÜNÜ OTELDE ALACAĞIMIZ KAHVALTI SONRASINDA ÇANAKKALE’YE HAREKET EDİYORUZ. ÇANAKKALE’YE VARIŞIMIZIN ARDINDAN FERİBOT İLE GELİBOLU TARİHİ MİLLİ PARKINA GEÇİYORUZ. İLK OLARAK KİLİTBAHİR KALESİ, NAMAZGAH TABYASI, MECİDİYE TABYASI, SEYİT ONBAŞI ANITI, EZİNELİ YAHYA ÇAVUŞ ANITI, ŞEHİTLER ABİDESİ, SEDDÜLBAHİR, MORTO KOYU GEZİLERİMİZİ TAKİBEN ALÇITEPE KÖYÜNDE ÖĞLE YEMEĞİ MOLASI. YEMEK SONRASINDA KANLI SIRT, 57. ALAY ŞEHİTLİĞİ, CONK BAYIRI, ANZAK KOYU, KABATEPE VE ECEABATIN GEZİLMESİ SONRASI FERİBOT İLE ÇANAKKALE MERKEZE GEÇİYORUZ. AYNALI ÇARŞI GEZİMİZDEN SONRA OTELİMİZE GEÇİYORUZ. KONAKLAMA VE AKŞAM YEMEĞİ OTELİMİZDE.

 

4.GÜN: SALI GÜNÜ OTELDE ALACAĞIMIZ KAHVALTI SONRASINDA BEHRAMKALE OLARAK BİLDİĞİMİZ ASSOS’A DOĞRU HAREKET EDİYORUZ. ASSOS’A VARDIĞIMIZDA KISA BİR TIRMANIŞIN ARDINDAN M.Ö. 5. YY. TARİHLENEN ATHENA TAPINAĞININ BULUNDUĞU AKROPOL ADINI VERDİĞİMİZ TEPEYE ÇIKIYORUZ. TAPINAĞI GÖRDÜKTEN SONRA EGE DENİZİ’NİN MUHTEŞEM MANZARASIYLA BÜYÜLENECEKSİNİZ  VE YUNANİSTAN’IN 3. BÜYÜK ADASI OLAN MİDİLLİ ADASINI GÖREBİLİRSİNİZ. AKROPOL GEZİSİ SIRASINDA KUŞ BAKIŞI ASSOS LİMANINI GÖRÜYORUZ SONRASINDA  AYVALIK’A HAREKET EDİYORUZ. İLK OLARAK AYVALIK ADALARINA HAKİM YÜKSEK BİR TEPE OLAN ŞEYTAN SOFRASINA HAREKET EDİYORUZ. BURADA ŞEYTANIN AYAK İZİNİ SİMGELEYEN DEMİR KAFES İÇİNDEKİ İZİ GÖRDÜKTEN SONRA ADALAR MANZARALAR EŞLİĞİNDE HATIRA FOTOĞRAFIMIZI ÇEKTİRİYORUZ VE CUNDA ADASINA GEÇİYORUZ. CUNDA (ALİ BEY) ADASINDA; TAKSİYARHİS KİLİSESİ (MÜZE) VE ARNAVUT KALDIRIMLI TAŞ SOKAKLARDA YÜRÜYÜŞ YAPIYORUZ . VERECEĞİMİZ SERBEST ZAMAN SONRASINDA OTELİMİZE HAREKET. KONAKLAMA VE AKŞAM YEMEĞİ OTELİMİZDE.

 

5.GÜN: ÇARŞAMBA GÜNÜ OTELDE ALACAĞIMIZ KAHVALTI SONRASINDA ÇEŞME’YE HAREKET EDİYORUZ. ÇEŞME’DE GEZİMİZE İLK OLARAK ÇEŞME KALESİ İLE BAŞLIYORUZ. KALENİN MUHTEŞEM MANZARASI EŞLİĞİNDE REHBERİMİZİN ANLATIMINI DİNLİYORUZ. 1528 YILINDA KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN TARAFINDAN YAPTIRILAN KERVANSARAY’I GÖRÜYORUZ. SONRASINDA ÇEŞME MEYDANDA ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN SERBEST ZAMANIMIZIN ARDINDAN ALAÇATI’YA HAREKET EDİYORUZ. ALAÇATI’NIN EN GÜZEL YEREL ÜRÜNLERİNİ VE KEYİFLİ HEDİYELİKLERİNİ ALABİLECEĞİMİZ, ALAÇATI PAZARI, ALAÇATI’NIN MEŞHUR SOKAKLARI VE RUM MİMARİ İLE OSMANLI MİMARİSİNİN BİRLEŞTİĞİ SOKAKLARI GEZİYORUZ. ARDINDA İZMİR’E GEÇİYORUZ. İZMİR KONAK MEYDANINDAN PANORAMİK OLARAK, KORDON, SAAT KULESİ, HÜKÜMET KONAĞINI GÖRDÜKTEN SONRA OTELİMİZE HAREKET EDİYORUZ. KONAKLAMA VE AKŞAM YEMEĞİ OTELİMİZDE.

 

6.GÜN: PERŞEMBE GÜNÜ OTELDE ALACAĞIMIZ KAHVALTI SONRASINDA EFES ANTİK KENTİ’NE HAREKET EDİYORUZ. BURADA ARCADİANE CADDESİ, TİYATRO, KÜRETLER CADDESİ, MEMMİUS ANITI, HERAKLES KAPISI, TRAİAN ÇEŞMESİ, HADRİAN TAPINAĞI, SCHOLASTİKA HAMAMLARI, GYMNASİON, TİCARET AGORASI, ODEON, PARLEMENTO BİNASI, MOZAİKLİ KALDIRIM, PALEASTRA, GEZİYORUZ. EFES ANTİK KENTİ GEZİMİZİN ARDINDAN HIRİSTİYAN İNANIŞINA GÖRE HAC MERKEZİ OLARAK KABUL EDİLEN MERYEM ANA EVİ GEZİSİNİ YAPIYORUZ. SONRASINDA ŞARABI VE ESKİ RUM EVLERİ İLE MEŞHUR, KENDİNİZİ DÜŞSEL BİR ÜLKEDEYMİŞ GİBİ HAYAL EDECEĞİNİZ, EVLERİ, SOKAKLARI VE İNSANLARI İLE SİZLERİ KENDİNE ÇEKEN ŞİRİNCE’YE HAREKET EDİYORUZ. ŞİRİNCE GEZİMİZİ TAKİBEN SELÇUK’A GEÇİYOR ORADAN’DA KUŞADASI’NA GEÇİŞ YAPIP İSTEYEN MİSAFİRLERİMİZLE YÜZME MOLASI VE TEKNE TURU’NU GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.(EXTRA) ARDINDAN OTELİMİZE HAREKET EDİYORUZ. KONAKLMA VE AKŞAM YEMEĞİ OTELİMİZDE.

 

7.GÜN: CUMA GÜNÜ OTELDE ALACAĞIMIZ KAHVALTI SONRASINDA TÜRKİYENİN MALDİVLERİ SALDA GÖLÜ’NE HAREKET EDİYORUZ. KUMSALDAKİ HİDROMANYEZİT BİYO MİNARELLERİ İLE DÜNYADA SADECE 2 YERDE BULUNAN VE DÜNYANIN EN TEMİZ BEŞİNCİ GÖLÜ AYNI ZAMANDA TÜRKİYE’NİN EN TEMİZ GÖLÜ OLMA ÜNVANINA  SAHİP SALDA GÖLÜ’NÜ FOTOĞRAFLAMAYA DOYAMAYACAKSINIZ.  BURADAKİ SERBEST ZAMAN SONRASINDA  TARİHİN CANLI BİR ÖRNEĞİ OLAN HİERAPOLİS ANTİK KENTİ’NE HAREKET EDİYORUZ. BURADA (ROMA HAMAMLARI, GYMNASİUM, BÜYÜK KİLİSE, ANTİK HAVUZ, APOLLON TAPINAĞI, NIMPHEUM (ANIT ÇEŞME), ANTİK TİYATRO, SÜTUNLU CADDE, BİZANS KAPISI, ROMA ZAFER KAPISI, NEKROPOL) GEZİYORUZ. DAHA SONRA TRAVERTENLER’İN GÖRÜLMESİ VE SERBEST ZAMAN SONRASI TEKSTİL FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI’NA  HAREKET EDİYORUZ. ALIŞVERİŞ  SONRASINDA GAZİANTEP’E DOĞRU DÖNÜŞ YOLCULUĞUNA GEÇİYORUZ.

 

8. GÜN: CUMARTESİ GÜNÜ GAZİANTEP’E VARIŞ VE BİR SONRAKİ BUHARA TURİZM GEZİMİZDE BULUŞMAK ÜZERE VEDALAŞIYORUZ.

       

 

:

Nakit

K.K.Ödeme

İki Kişilik Odada Kişi Başı

:

16.500 TL

6–12 Yaş (aile ile aynı odada)

:

12.500 TL

0-5 Yaş Arası Koltuk Ücreti

:

6.500 TL

Tek Kişilik Oda Farkı

:

6.000 TL


Tüm Kredi Kartlarına Değişen Vade Farkı Seçenekleriyle 9 Aya Varan Taksit İmkanlarından Yararlanabilirsiniz


  ÜCRETE DAHİL HİZMETLERİMİZ

      Kişi Sayısına göre Travego, Tourısmo, Citiline, Otobüsler ile ulaşım.

  5 Gece Otel’de Konaklama.    

  Toplam 6 Sabah Kahvaltısı – 5 Akşam Yemeği

  Programda belirtilen tüm çevre gezileri

  Seyahat Sigortası

  Yolculuk sırasında ikramlar

  Profesyonel Rehberlik hizmeti

  ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ

     Öğle yemekleri.

  Müze & Ören yeri giriş ücretleri.

  Programda belirtilen extra turlar.


  NOTLAR

  ► 00-05 yaş arası çocuklara otobüste koltuk ve otelde yatak verilmemektedir.

  ► Otobüsteki yerler için kayıt sırasında koltuk numarası verilecektir.

  ► Ödeme alınmadan yapılan rezervasyonlarda opsiyon süresi 3 gündür.

  ► Kesin rezervasyonlarınız için kişi başı % 50 ön ödemenin acentamıza veya Buhara Turizm banka hesaplarına yatırılması ve sözleşme yapılması gerekmektedir. 

  Bakiye ödemelerinizin gezi tarihinden 15 gün önce tamamlanması gerekmektedir.  

   3 kişilik odalarda 3. yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataklardan küçüktür.

  ► Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir.

  Buhara Turizm, geziye katılan kişi sayısına bağlı olarak araç tiplerinde değişiklik yapabilir.

  Buhara turizm/Rehber hava ve yol şartlarına bağlı olarak programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

   Rehberimiz belirtilen programa mümkün olduğunca uymak kaydı ile beklenmeyen hava ve yol şartlarına göre tur programında değişiklik yapabilir. Rehberin tur sırasında verdiği saatlere misafirler tarafından uyulmaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden acente sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda acentenin sorumluluğu yoktur.

   Acentemiz tur başlamadan önce veya tur sırasında doğal afet, sokağa çıkma yasağı v.b. gibi ülkesel sebeplerden dolayı iptaller gelmesi ve yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde acentemiz turu iptal etme ve bir sonraki haftaya erteleme hakkına sahiptir. İptal durumunda hareket saatine 72 saat kala haber vermekle yükümlüdür.

  ► Bölgeyi tanıyan, alanında uzman, seçkin, Turizm Bakanlığına bağlı profesyonel kokartlı rehberlerle çalışmaktayız.

  ► Öğle yemekleri bölgelere göre serbest olarak alınırken, yemek imkânı kısıtlı olan bölgelerde rehberimizin ve tur programımızda operatörlerimizin önerdiği  tesislerde yemek alınacak olup menü fiyatlarını restoranlar belirlemektedir. Misafirlerimiz hizmet aldıkları tesislerden fiş ya da faturalarını temin edebilirler.

  ► Müze Kartı ile giriş yapılabilen müze ve ören yerlerine misafirlerimiz müze kart temin edebilir veya giriş ücretlerini ödeyebilirler. Misafirin inisiyatifine bağlıdır. Müze Kart, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına verilen bir karttır. Müze Kartı olanlar, bir yıl boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olan tüm müzelerde ve ören yerlerinde ücretsiz ziyaret hakkı kazanır. 18 yaş altı kişiler için müzeler ücretsizdir. Müze Girişleri öğretmenlerimiz için’de ücretsizdir.

  ► Ekstra turlar , servis aldığımız yerel acenta tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki  müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

  ► Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.

 

TUR PROGRAMLARIMIZ 6502 NOLU TÜKETİCİ KANUNUNA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.