+90 (342) 323 70 75 info@buharaturizm.com.tr

15) RELAX AŞK EGE TURU

SATIŞ DEVAM EDİYOR
Kişi Başı 13500TL

15) RELAX AŞK EGE TURU

2024-09-23 - 2024-09-29


RELAX AŞK EGE TURU

 

TUR                           : RELAX AŞK EGE TURU 

TUR TARİHİ              : 23.09.2024 ÇIKIŞLI 

TUR HAREKET YERİ : GAZİANTEP BUHARA TURİZM ÖNÜ.

HAREKET SAATİ       : 18:00

KONAKLAMA            : YARIM PANSİYON

GECELEME                : 5 GÜN - 4 GECE

GEZİLECEK YERLER  :  ŞİRİNCE – SELÇUK – EFES ANTİK KENTİ – MERYEM ANA – PAMUCAK – ALAÇATI – ÇEŞME – İZMİR – KUŞADASI – GÖKOVA – AKYAKA – AZMAK ÇAYI – AŞIKLAR YOLU – PAMUKKALE – SALDA GÖLÜ – KUYUCAK KÖYÜ (LAVANTA BAHÇESİ) EĞİRDİR GÖLÜ.

GAZİANTEP ÇIKIŞLI

MUHTEŞEM RELAX AŞK EGE TURU

      # Şirince – Selçuk – Efes Antik Kenti – Meryem Ana – Pamucak – Alaçatı – Çeşme – İzmir – Kuşadası – Gökova – Akyaka Azmak Çayı – Aşıklar Yolu – Pamukkale – Salda Gölü – Kuyucak Köyü (Lavanta Bahçeleri) – Eğirdir #

1.GÜN: GAZİANTEP ÇIKIŞ – GECE YOLCULUĞU.

Akşam saat: 18:00’da Buhara Turizm önünden hareket ile Şirince’ye doğru yola çıkıyoruz.

 

2.GÜN: ŞİRİNCE – SELÇUK – EFES ANTİK KENTİ – MERYEM ANA – ŞİRİNCE – PAMUCAK SAHİL.

Alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Şarabı ve Eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken ŞİRİNCE’Yİ geziyoruz. Sonrasında araçtaki yerlerimizi alıyoruz ve EFES ANTİK KENTİ’NE hareket ediyoruz. Burada ARCADİANE CADDESİ, TİYATRO, KÜRETLER CADDESİ, MEMMİUS ANITI, HERAKLES KAPISI, TRAİAN ÇEŞMESİ, HADRİAN TAPINAĞI, SCHOLASTİKA HAMAMLARI, GYMNASİON, TİCARET AGORASI, ODEON, PARLEMENTO BİNASI, MOZAİKLİ KALDIRIM, PALEASTRA, geziyoruz. EFES ANTİK KENTİ gezimizin ardından Hristiyan inanışına göre HAC MERKEZİ olarak kabul edilen MERYEM ANA EVİ gezimizi takiben denizin kumun ve güneşin keyfini çıkarmak ve günün yorgunluğunu atmak üzere PAMUCAK SAHİLİNE hareket ediyoruz. Yüzme molamızın ardından aracımıza geçerek otelimize hareket ediyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

 

3.GÜN: ALAÇATI – ÇEŞME – İZMİR – KONAK MEYDANI.

Otel’de alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrasında araçtaki yerlerimizi alıyoruz ve ALAÇATI’YA hareket ediyoruz. ALAÇATI’NIN en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyeliklerini alabileceğimiz, OSMANLI MİMARİSİ ve RUM MİMARİSİNİN birleştiği ALAÇATI’NIN MEŞHUR SOKAKLARI’NI geziyoruz ve meşhur Alaçatı muhallebisi yanın kahvelerimiz yudumlayıp ALAÇATI YEL DEĞİRMENLERİN’DE hatıra fotoğraflarımızı çektikten sonra ÇEŞME’YE hareket ediyoruz. ÇEŞME’DE MARİNAYI görüp ÇEŞME KALESİ’NİN muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. Sonrasında (extra) katılım sağlamak isteyen misafirlerimiz ÇEŞME TEKNE TURU’NA gönderirken diğer misafirlerimiz ile ÇEŞME’DE geçireceğimiz serbest zamanın ardından yüzme molası vereceğimiz ILICA PLAJI’NA hareket ediyoruz. Yüzme molamızın ardından tekne turundan dönen misafirlerimizi’ de alarak İZMİR’E doğru yola çıkıyoruz. İZMİR’DE KONAK MEYDANI’NI panoramik olarak görerek otelimize hareket ediyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde. Akşam yemeğimizin ardından, belirlemiş olduğumuz saatte lobide buluşuyoruz. Aracımıza geçerek Kuşadası'na doğru gece turumuzu yapmak üzere yola çıkıyoruz. Kuşadası’nın seyirlik güzelliği eşliğinde kahvelerimizi yudumlama, dalga sesleri eşliğinde yürüyüş yapma veya eğlence mekanlarında vakit geçirme imkânı buluyoruz.

 

4.GÜN: KUŞADASI – TEKNE TURU.

Otel’de alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrasında araçtaki yerlerimizi alıyoruz ve KUŞADASI’NA hareket ediyoruz. (extra) Bugün, KUŞADASI’NDA tekne turuna çıkıyoruz. Gün boyu devam eden turumuzda, birbirinden güzel koylarda vereceğimiz molalar ile EGE DENİZİ’NİN serin sularında doyasıya yüzme şansımız olacak. Öğle yemeğinde alacağımız teknemizde, yüzmenin yanı sıra güneşlenme imkanımızda olacak. Devam eden turumuzda müzik eşliğinde keyifli vakit geçirirken, aynı zamanda mavinin tonları ile huzuru bulacağız. Anılarımızda muhakkak yer alacak bu günü, çekeceğimiz fotoğraflar ile ölümsüzleştireceğiz. Tekne turumuzu tamamladıktan sonra gün sonunda aracımıza geçerek otelimize hareket ediyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

 

5.GÜN: GÖKOVA – AKYAKA – AZMAK ÇAYI – AŞIKLAR YOLU.

Otel’de alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrasında araçtaki yerlerimizi alıyoruz ve AKDENİZ ile EGE’ nin birleşme noktası kabul edilen GÖKOVA körfezine, AKYAKA bölgesine doğru hareket ediyoruz. (extra) Burada öncelikle bizleri bekleyen küçük tekneler ile AZMAK ÇAYI üzerinde kısa bir tur yapıyoruz, ardından günlük gezi teknesinde yerimizi alarak eşsiz güzellikteki koylarla yüzerek harika bir gün geçireceğiniz tekne turumuza başlıyoruz. (DEFNE, KOYU, İNCE KUM PLAJI, ZEYTİNLİK KOYU, SEDİR ADASI, KLEOPATRA PLAJI, LACİVERT KOY, GELİBOLU ADASI, SU ALTI MAĞARALARI) gezeceğimiz noktalar. Turumuzu tamamladıktan sonra günümüzü taçlandırmak için AŞIKLAR YOLUNDA fotoğraf molası sonrasında aracımıza geçerek otelimize hareket ediyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

 

6.GÜN: PAMUKKALE – SALDA GÖLÜ – KUYUCAK KÖYÜ (LAVANTA BAHÇELERİ) – EĞİRDİR.

Otel’de alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrasında otel’ den çıkış işlemlerimizi yapıyor ve araçtaki yerlerimizi alıyoruz. DENİZLİ PAMUKKALE’YE doğru hareket ediyoruz. tarihin canlı bir örneği olan PAMUKKALE HİERAPOLİS ANTİK KENTİ’NE hareket ediyoruz. Burada (ROMA HAMAMLARI, GYMNASİUM, CİN DELİĞİ, BÜYÜK KİLİSE, ANTİK HAVUZ, APOLLON TAPINAĞI, NIMPHEUM ANIT ÇEŞME, ANTİK TİYATRO, SÜTUNLU CADDE, BİZANS KAPISI, ROMA ZAFER KAPISI, NEKROPOL, KLEOPATRA HAVUZU, ARTEMİS TAPINAĞI) geziyoruz. Daha sonra TRAVERTENLER’İN görülmesi ve serbest zaman sonrası tekstil fabrika satış mağaza’ sına hareket ediyoruz. Alışveriş sonrasında TÜRKİYE’NİN Maldivleri SALDA GÖLÜ’NE doğru yola çıkıyoruz. Kumsaldaki hidromanyezit biyo minarelleri ile dünyada sadece 2 yerde bulunan ve dünyanın en temiz beşinci gölü aynı zamanda TÜRKİYE’NİN en temiz gölü olma ünvanına sahip SALDA GÖLÜ’NÜ fotoğraflamaya doyamayacaksınız. Günümüzü dünya güzeli SALDA GÖLÜ’NDE vereceğimiz serbest zaman ile birlikte daha keyifli hale getiriyoruz. SALDA GÖLÜ’NÜN turkuaz suları bembeyaz kumsalı ve bize sunduğu imkanları zamanı keyifle geçirmenizi sağlayacak. SALDA GÖLÜ molamız sonrası muhteşem LAVANTA BAHÇELERİ ile ünlü KUYUCAK KÖYÜ’ ne hareket ediyoruz. KUYUCAK KÖYÜ’ ne varışımız sonrası vereceğimiz serbest zamanda LAVANTA BAHÇELERİ arasında kartpostallık fotoğraflarınızı çektikten sonra EĞİRDİR GÖLÜ’NE hareket ediyoruz. EĞİRDİR GÖLÜ’NDE vereceğimiz serbest zamanda dileyen misafirlerimiz muhteşem manzaraya karşı kahvelerini yudumlarken, arzu edenler yürüyüş ve fotoğraflama yaparak zamanı değerlendirebilir. EĞİRDİR’DE geçirdiğimiz keyifli vakit sonrası araçtaki yerlerimizi alarak GAZİANTEP’E doğru dönüş yolcuğuna geçiyoruz.

 

7.GÜN: GAZİANTEP.

GAZİANTEP’E varış ve bir sonraki BUHARA TURİZM gezilerinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

       

 

:

Nakit

K.K.Ödeme

İki Kişilik Odada Kişi Başı

:

13.500 TL

6–12 Yaş (aile ile aynı odada)

:

10.500 TL

0-5 Yaş Arası Koltuk Ücreti

:

5.500 TL

Tek Kişilik Oda Farkı

:

6.000 TL

 

Tüm Kredi Kartlarına Değişen Vade Farkı Seçenekleriyle 9 Aya Varan Taksit İmkanlarından Yararlanabilirsiniz

  ÜCRETE DAHİL HİZMETLERİMİZ

      Kişi Sayısına göre Travego, Tourısmo, Citiline, Otobüsler ile ulaşım.

  4 Gece Otel’de Konaklama.    

  Toplam 5 Sabah Kahvaltısı – 4 Akşam Yemeği

  1. Gün selçuk bölgesinde sabah kahvaltısı.

  ► 4 sabah kahvaltısı – 4 akşam yemeği konaklama yapılan otellerde.

  Programda belirtilen tüm çevre gezileri

  Seyahat Sigortası

  Yolculuk sırasında ikramlar

  Profesyonel Rehberlik hizmeti

  ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ

  Öğle yemekleri.

  Müze & Ören yeri giriş ücretleri.

  Programda belirtilen extra turlar.


  NOTLAR

  ► 00-05 yaş arası çocuklara otobüste koltuk ve otelde yatak verilmemektedir.

  ► Otobüsteki yerler için kayıt sırasında koltuk numarası verilecektir.

  ► Ödeme alınmadan yapılan rezervasyonlarda opsiyon süresi 3 gündür.

  ► Kesin rezervasyonlarınız için kişi başı % 50 ön ödemenin acentamıza veya Buhara Turizm banka hesaplarına yatırılması ve sözleşme yapılması gerekmektedir. 

  Bakiye ödemelerinizin gezi tarihinden 15 gün önce tamamlanması gerekmektedir.  

   3 kişilik odalarda 3. yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataklardan küçüktür.

  ► Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir.

  Buhara Turizm, geziye katılan kişi sayısına bağlı olarak araç tiplerinde değişiklik yapabilir.

  Buhara turizm/Rehber hava ve yol şartlarına bağlı olarak programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

   Rehberimiz belirtilen programa mümkün olduğunca uymak kaydı ile beklenmeyen hava ve yol şartlarına göre tur programında değişiklik yapabilir. Rehberin tur sırasında verdiği saatlere misafirler tarafından uyulmaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden acente sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda acentenin sorumluluğu yoktur.

   Acentemiz tur başlamadan önce veya tur sırasında doğal afet, sokağa çıkma yasağı v.b. gibi ülkesel sebeplerden dolayı iptaller gelmesi ve yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde acentemiz turu iptal etme ve bir sonraki haftaya erteleme hakkına sahiptir. İptal durumunda hareket saatine 72 saat kala haber vermekle yükümlüdür.

  ► Bölgeyi tanıyan, alanında uzman, seçkin, Turizm Bakanlığına bağlı profesyonel kokartlı rehberlerle çalışmaktayız.

  ► Öğle yemekleri bölgelere göre serbest olarak alınırken, yemek imkânı kısıtlı olan bölgelerde rehberimizin ve tur programımızda operatörlerimizin önerdiği tesislerde yemek alınacak olup menü fiyatlarını restoranlar belirlemektedir. Misafirlerimiz hizmet aldıkları tesislerden fiş ya da faturalarını temin edebilirler.

  ► Müze Kartı ile giriş yapılabilen müze ve ören yerlerine misafirlerimiz müze kart temin edebilir veya giriş ücretlerini ödeyebilirler. Misafirin inisiyatifine bağlıdır. Müze Kart, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına verilen bir karttır. Müze Kartı olanlar, bir yıl boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olan tüm müzelerde ve ören yerlerinde ücretsiz ziyaret hakkı kazanır. 18 yaş altı kişiler için müzeler ücretsizdir. Müze Girişleri öğretmenlerimiz için’de ücretsizdir.

  ► Ekstra turlar , servis aldığımız yerel acenta tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler  yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri,  gidilecek yerlerde ki  müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

  ► Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan  müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.

 

TUR PROGRAMLARIMIZ 6502 NOLU TÜKETİCİ KANUNUNA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.